Cinzano Bianco je voňavé a plné, napriek tomu ale jemné. Aróma príchute čerstvých byliniek, citrónov a korenia sú osviežujúce a príťažlivé. Je priateľské, stvorené na flirt a má štýl. Doporučené servírovanie: Cinzano Bianco vždy podávajte chladené. Vychutnajte si ho čisté na ľade alebo ho skúste zmiešať s jedným z vašich obľúbených nealkoholických nápojov, ako je citrónový džús. Pre osviežujúcu zmenu skúste džús z červeného graperfuitu. Cinzano Vermút Cinzano je vyrábaný zo základu kvalitného talianskeho bieleho alebo červeného vína, alkoholu a cukru, v ktorom sa potom lúhuje kombinácia bylín a korenia. Receptúra je tajná, ale k základným koreninám, ktoré môžeme nájsť v chuti Cinzana, je muškátový oriešok, koriander, jalovec, pomarančová kôra, klinček a tou najdôležitejšou je palina. Zrod talianskej legendy V roku 1757 bratia Cinzanovci vo svojom talianskom obchodíku na základe svojich jedinečných aromatických vín doplnených o korenia a miestne bylinky vytvárajú lahodné aromatické víno známe ako Cinzano. Za tento objav nového alkoholického nápoja je v tom istom roku bratom Giovannimu a Carlovi Cinzano udelený prestížny titul Majster liehovarník. V roku 1925 bolo pre značku Cinzano uvedené známe modro-červené logo. Červená symbolizuje vášeň, hrdosť a oslňujúcu živosť. Modrá predstavuje ušľachtilosť, tradíciu a hĺbku Stredozemného mora. Spoločne tieto dve farby predstavujú „talianskosť“ a stúpajúca krivka medzi nimi bola symbolom pre cestu spoločnosti nahor. Logo v tomto formáte sa na obale produktu zachovalo dodnes.
Cinzano Bianco 14,4% 1 l
Cinzano Bianco je voňavé a plné, napriek tomu ale jemné. Aróma príchute čerstvých byliniek, citrónov a korenia sú osviežujúce a príťažlivé. Je priateľské, stvorené na flirt a má štýl. Doporučené servírovanie: Cinzano Bianco vždy podávajte chladené. Vychutnajte si ho čisté na ľade alebo ho skúste zmiešať s jedným z vašich obľúbených nealkoholických nápojov, ako je citrónový džús. Pre osviežujúcu zmenu skúste džús z červeného graperfuitu. Cinzano Vermút Cinzano je vyrábaný zo základu kvalitného talianskeho bieleho alebo červeného vína, alkoholu a cukru, v ktorom sa potom lúhuje kombinácia bylín a korenia. Receptúra je tajná, ale k základným koreninám, ktoré môžeme nájsť v chuti Cinzana, je muškátový oriešok, koriander, jalovec, pomarančová kôra, klinček a tou najdôležitejšou je palina. Zrod talianskej legendy V roku 1757 bratia Cinzanovci vo svojom talianskom obchodíku na základe svojich jedinečných aromatických vín doplnených o korenia a miestne bylinky vytvárajú lahodné aromatické víno známe ako Cinzano. Za tento objav nového alkoholického nápoja je v tom istom roku bratom Giovannimu a Carlovi Cinzano udelený prestížny titul Majster liehovarník. V roku 1925 bolo pre značku Cinzano uvedené známe modro-červené logo. Červená symbolizuje vášeň, hrdosť a oslňujúcu živosť. Modrá predstavuje ušľachtilosť, tradíciu a hĺbku Stredozemného mora. Spoločne tieto dve farby predstavujú „talianskosť“ a stúpajúca krivka medzi nimi bola symbolom pre cestu spoločnosti nahor. Logo v tomto formáte sa na obale produktu zachovalo dodnes
Hodnotenia
Ešte žiadne hodnotenia.