KI NO BI gin pochádza z Kyoto distilérie. Základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká – yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. Botaniká sú rozdelené do šiestich skupín – základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. Každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.
Aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. Následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru.
KI NO BI gin pochádza z Kyoto distilérie. Základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká – yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. Botaniká sú rozdelené do šiestich skupín – základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. Každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.
Aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. Následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru.
Hodnotenia
Ešte žiadne hodnotenia.